Nieuws

Wednesday, 25 April 2018
Hulp bij gebruik FSC-keurmerk: Training en Quick Guide


Vanaf 1 maart is de nieuwe standaard voor gebruik van het FSC-keurmerk Requirements for use of the FSC trademarks by certificate holders FSC-STD-50-001 (V2-0) van kracht. De standaard beschrijft de vereisten voor het gebruik van het FSC-keurmerk op FSC-gecertificeerde producten, voor promotie van FSC-gecertificeerde producten en voor promotie van de status van de organisatie als een FSC-certificaathouder. De (Engelstalige) standaard kan hier worden gedownload. De vertaalde standaard in het Nederlands is te vinden via deze link.

Nieuwe keurmerktrainingen
Een keurmerktraining voor certificeerders en een trademark training voor certificaathouders in overeenstemming met FSC-STD-50-001 (V2-0) is beschikbaar via het FSC eTraining Platform. Onder dit bericht vindt u de instructies.

Nieuwe quick guide
Een nieuwe quick guide voor handelsmerken voor certificaathouders is ontwikkeld volgens de herziene merkvereisten. De gids biedt certificaathouders belangrijke informatie uit de standaard FSC-STD-50-001 en visuele voorbeelden om certificaathouders te helpen de FSC-handelsmerken te gebruiken voor producten en promotiemateriaal. Hieronder vindt u de beknopte handleiding in het Engels.

Als u hierover vragen heeft, kunt u contact opnemen met FSC International via trademark at fsc point org© Forest Stewardship Council® · FSC® F000222