Jaaroverzicht 2015

Forests For All Forever

 (© FSC Italië)© FSC ItaliëDit jaaroverzicht kijkt terug. Het laat u in een notendop zien waar FSC Nederland in 2015 voor stond. De rode draad en stuwende kracht bij al deze activiteiten zijn onze partners. Zij maakten dit jaarverslag, wij schreven het op. Het resultaat mag er zijn!


Jaaroverzicht 2014

Samen met onze partners hebben we ons in 2014 ingezet voor behoud van de bossen wereldwijd. En we werkten hard! Bouwbedrijven en houthandelaren spanden zich gezamenlijk in voor meer duurzaam hout in bouwprojecten, bij de Nederlandse bouwmarkten en supermarkten verscheen steeds meer FSC-hout en –papier in de schappen. We ondersteunden een groeiende groep opdrachtgevers bij de invulling van hun duurzaam inkoopbeleid en sloten 2014 af met een feestje bij de 1000e FSC-gecertificeerde aannemer in Nederland.

Dit alles niet zonder resultaat: het gebruik van FSC-hout en –papier in Nederland ligt inmiddels op circa 40%. Dankzij onze partners hoefden we dit niet op eigen houtje te doen! Genoeg reden dus om nog eenmaal terug te kijken naar een jaar vol mooie samenwerkingen. Twaalf maanden zijn in een filmpje van tien minuten voor u samengevat.


Jaaroverzicht 2013

Weet u nog wat FSC Nederland afgelopen jaar allemaal heeft gedaan? We maken het u makkelijk! Schenk uzelf een lekker kopje koffie of thee in en bekijk in 5 minuten onze hoogtepunten in het jaaroverzicht 2013. 

Dit doet u door de Prezi te starten en vervolgens op 'full screen' te zetten via de knop rechts onderin. Daarna kunt u er met de pijltjes op uw toetsenbord of via het scherm er doorheen klikken. Veel plezier!


© Forest Stewardship Council® · FSC® F000222