FSC®

Op zoek naar een FSC Aannemer?

Werken met FSC-gecertificeerde aannemers is essentieel voor het behoud van de FSC-status van het hout. Bent u op zoek naar een FSC-gecertificeerde aannemer? Kijk dan snel op onze digitale kaart

read more …

Op zoek?

Bent u op zoek naar een (groeps)certificeerder of adviseur? Kijk hier voor een overzicht.

read more …

FSC-certificering aannemers

Werken met FSC-gecertificeerde aannemers is essentieel voor het behoud van de FSC-status van het hout en speelt ook een belangrijke rol in de daadwerkelijke toepassing, ofwel borging, van FSC-hout in bouwprojecten.


De mogelijkheid om te werken met een gecertificeerde aannemer speelt dus een belangrijke rol. FSC Nederland stimuleert dit door, in sommige gevallen in samenwerking met andere FSC Partners, nog niet gecertificeerde aannemers actief te adviseren en te wijzen op de voordelen van certificering. Net als in de afgelopen jaren is ook in 2016 het aantal gecertificeerde aannemers verder toegenomen, op dit moment zijn er meer dan 1200 in ons land. Om opdrachtgevers te helpen bij het vinden van een FSC-gecertificeerde aannemer in hun omgeving is een digitale kaart op de homepage van deze website geplaatst.

© Forest Stewardship Council® · FSC® F000222