MultiCopy Nederland

MulticopyZaterdag 12 september 2009 ontvingen alle MultiCopy-vestigingen (80!) het FSC-certificaat. Vanaf nu kan in iedere vestiging het FSC-keurmerk geprint en gedrukt worden op daarvoor geschikt papier.


Door de massale certificering en de communicatieondersteuning van meer dan 50.000 Nederlandse MKB ondernemingen levert MultiCopy een grote bijdrage aan verantwoord bosbeheer.

Algemeen directeur Gerard Slot van MultiCopy: "Het MKB is de motor van de samenleving. Het is niet verwonderlijk dat ook nu het MKB weer voorop kan lopen als het gaat om het gebruik van verantwoord papier. Elke MultiCopy is zelf een MKB bedrijf. Als wij samen een bijdrage kunnen leveren aan een betere wereld, mogen we daarbij geen mogelijkheid onbenut laten."

Trendwatcher Adjiedj Bakas, die de certificaten uitreikte: "De grootste trend is de vergroening van het ondernemen. Met kleine dingen kun je al iets groots bereiken. Bijvoorbeeld door vrachtwagens 's nachts te laten rijden, voorkom je veel files en dus onnodige CO2 uitstoot. MultiCopy bereikt nu ook iets groots. Simpelweg omdat FSC druk- en printwerk nu zonder veel poespas in heel Nederland gemakkelijk kan worden gekocht. MultiCopy maakt FSC bereikbaar voor iedereen. Het is het einde van de excuses mentaliteit. Een kleine moeite voor ondernemers met een collectief groots resultaat."© Forest Stewardship Council® · FSC® F000222