Beautiful Cups

TNO-onderzoek wijst uit dat de milieubelasting significant lager is bij bekertjes dan bij bijvoorbeeld mokken. Kartonnen bekertjes komen hierbij zelfs als beste uit de bus. Voor nieuwe FSC-partner Beautiful Cups is dat niet voldoende. Het kan nog duurzamer, vinden zij. Duurzaam inkopen en nog eens 50% besparen.

Robert Wolff, directeur van Beautiful Cups: “Wij ondersteunen in de doelstelling om duurzaam gebruik te maken van de koffiemomenten binnen bedrijven. Het door Beautiful Cups ontwikkelde concept bevat een totaalpakket om dit te bereiken. Naast de cup krijgen bedrijven een display en flyers met uitleg hoe te (her)gebruiken en waarom. Zowel de beker als alle door ons ontwikkelde materialen kunnen ook volledig gepersonaliseerd worden. Onze studio denkt graag met bedrijven mee en verzorgt het ontwerp van A tot Z.”

Voor FSC-partners heeft Beautiful Cups een speciale eenmalige kennismakingsaanbieding: 5000 standaard Beautiful Cups-bekers, 2 informatiedisplays en 250 flyers, gepersonaliseerd in uw huisstijl voor € 195,00. Wilt u liever de standaardmaterialen, dan betaalt u € 175,00.

Benieuwd naar voorbeelden en meer informatie? Kijk op beautifulcups.com of neem contact op via +31 (0)85 - 444 41 90 of info at beautifulcups point nl


© Forest Stewardship Council® · FSC® F000222