Consument

Waar koop ik FSC-producten?

Het FSC-label op een product (© FSC A.C.)© FSC A.C.Producten gemaakt van hout uit FSC-gecertificeerde bossen herkent u aan het FSC-label. FSC-producten zijn er in vele soorten en maten, tenslotte alles wat uit een FSC-bos afkomstig is kan het FSC-label dragen. Zo heb je niet alleen producten van FSC-hout of -papier, maar ook FSC-gecertificeerd rubber, bamboe, olie en zelfs drank!Bent u op zoek naar een FSC-product en kunt u het niet vinden? Neem gerust contact met ons op.


Hout(producten) voor in de bouw

Ruim 50 bedrijven uit de houtindustrie zijn partner van FSC Nederland en bieden onder andere FSC-gecertificeerd plaatmateriaal, constructiehout, tuinhout, deuren en kozijnen aan.

Bouwbedrijven

Bijna 60 bedrijven uit de bouwsector zijn partner van FSC Nederland. Al deze bedrijven zijn FSC-gecertificeerd of bevinden zich in het proces om gecertificeerd te geraken.


Retailers

Op zoek naar hout om mee te klussen, een nieuw tuinmeubel of een boekenkast? Verschillende bouwmarkten, tuincentra en meubelzaken zijn partner van FSC Nederland en bieden FSC-gecertificeerde producten aan.

Papier

Op zoek naar kantoorpapier, verpakkingsmateriaal of een drukkerij? Bekijk dan onze partnerlijst met FSC partners uit de papiersector.


© Forest Stewardship Council® · FSC® F000222