FSC Event 2020

Het FSC Event is op 16 april 2020

Klimaatverandering schreeuwt om actie!

We gaan het helemaal anders doen. Daarom heeft het 'traditionele' FSC Event dit jaar een interactief karakter. Hoe kan ik, hoe kan jij, hoe kunnen wij FSC inzetten in de aanpak tegen klimaatverandering? Hoe maken we écht het verschil voor klimaat, bossen en biodiversiteit?

Er zijn ontelbaar veel haakjes tussen klimaat, bosbescherming en bosherstel. Alle reden om samen met jullie, ambitieuze partners uit ons netwerk kennis en creativiteit over dit onderwerp te delen. Twee bezielde sprekers trappen af, maar daarna is het woord aan jullie. 'Verbinden' is het toverwoord van een werksessie gefaciliteerd door Youfacilitate. Zij gaan met ons aan de slag om vraagstukken uit ons netwerk tot uitvoering te brengen en mensen mee te krijgen om zo beweging te creëren.

  • FSC Event 2020: Donderdag 16 april, inloop vanaf 13:00 uur, start 13:30 uur.
    Om 16:30 uur sluiten we af met een gezellige borrel.
  • Locatie: Bezoekerscentrum Nationaal Park de Hoge Veluwe
    Houtkampweg 9b - 6731 AV Otterlo


Ben je er bij? Meld je dan aan via deze link.


Sprekers op het FSC Event 2020 zijn:

Joeri Zwerts: In 2018 was hij hoofdpersoon in het TV-programma 'Helden van de Wildernis'. Niet voor niks. Als kind al gefascineerd door de natuur, doet Joeri Zwerts nu als bioloog onderzoek in Centraal-Afrika. Dat hij spreker is op het FSC Event heeft een belangrijke reden. Als geen ander kan hij vanuit zijn ervaring vertellen over de rol van FSC-bosbeheer bij de bescherming van bedreigde diersoorten.

Pablo van der Lugt, is bouwkundig ingenieur, verbonden aan de TU Delft, en werkzaam bij Accsys. Al jaren manifesteert hij zich als een gedreven ambassadeur van een groene bouwsector. Zijn missie is een grotere acceptatie van biobased materialen. Op het FSC Event deelt hij zijn visie op de circulaire economie en de kansen daarin voor slimme toepassingen van natuurlijke materialen.


Onze dagvoorzitter is:

Charlot van Stigt Thans komt uit de school van Youfacilitate en is naast facilitator ook dagvoorzitter. Met een vleugje humor begeleidt ze congressen en bijeenkomsten waarbij ze zoekt naar de verbinding tussen de sprekers en het publiek. Voor FSC combineert ze haar expertises door naast de rol van dagvoorzitter ook de werksessie te faciliteren. Haar belofte aan FSC: iedereen gaat fris de borrel in!.


© Forest Stewardship Council® · FSC® F000222