Opdracht

FSC Design Award 2018 - Mother Nature

© FSC DenemarkenDeelname
De FSC Design Award is een wedstrijd voor leerlingen meubelmaken en aanverwante opleidingen aan mbo-scholen in Nederland.

De opdracht - kader en tips
Ontwerp uit beukenhout een functioneel product voor binnen of buiten. Je maakt deze opdracht individueel of in een duo. Je ontwerp bestaat overwegend uit beukenhout. Je mag daarnaast gebruikmaken van andere materialen. Je prototype en verhaal worden door een professionele jury beoordeeld.

Thema: Mother Nature
Het thema van de FSC Design Award 2018 is Mother Nature. Waar zouden we zijn zonder haar krachten? We halen ontzettend veel uit de natuur. Ze is onze gezondste supermarkt, leukste sportschool en beste materialenfabriek. Ze brengt ons het warmste én coolste materiaal: hout. Hout is robuust en romantisch tegelijk. Het is soms ruw en grof, soms sierlijk en verfijnd. Ook bijzonder: geen twee stukken hout zijn hetzelfde. Ontwerp je een meubel met hout, dan is dat meubel dus uniek.

Belangrijke data
De deadline van de FSC Design Award is donderdag 21 juni om 09.00 uur (CEST). Schrijf je in via het formulier hieronder. Ben je leerling aan een van de deelnemende opleidingen? Dan ben je automatisch ingeschreven. Op woensdag 27 juni (13.30 - 16.00 uur) pitchen de geselecteerde deelnemers hun project voor de jury tijdens de Jurydag bij Intratuin in Woerden. De Finale vindt plaats in De Kas van Intratuin Barneveld op woensdag 4 juli van 10.30 - 13.30 uur en worden hier gedurende twee weken geëxposeerd.

Meer info?
Blijf op de hoogte via Instagram en Facebook. Vragen zijn welkom via email aan Cloë Petit (c.petit@fsc.nl).


Schrijf je in!

808 captcha

>> FSC Design Award: Jury

© Forest Stewardship Council® · FSC® F000222