Communicatie & keurmerkgebruik

Vragen?

Zijn uw vragen nog niet beantwoord? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder!
030-2767220 of info at fsc point nl

Promotioneel keurmerkgebruik

Voor niet-gecertificeerde bedrijven aan het eind van de handelsketen

Werk je bij een FSC-gecertificeerd bedrijf en ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden van keurmerkgebruik, klik dan hier.

Alleen een FSC-gecertificeerd bedrijf kan op het product of op de verpakking van een product het FSC-logo plaatsen. Dit logo gaat altijd gepaard met een licentienummer, deze is terug te vinden in onze database. Voor bedrijven aan het einde van de handelsketen (bijvoorbeeld retailers) die 'finished' FSC-producten verkopen aan de eindconsument en deze producten willen promoten, is er een FSC Keurmerkovereenkomst. Wij spreken dan over promotioneel gebruik van het keurmerk. Dit betreft off-product logo gebruik en betekent dat het FSC-logo los van het fysieke product geplaatst wordt om:

• FSC-gecertificeerde producten bij relaties te promoten;
• anderen te stimuleren om ook FSC-producten te kopen/verkopen;
• het gebruik van FSC-producten in bedrijfsvoering of -activiteiten te promoten;
• het FSC-systeem te promoten.

Aan de slag
Om het FSC-logo promotioneel toe te passen sluit je een keurmerkovereenkomst af met FSC Nederland. Na het tekenen van de keurmerkovereenkomst krijg je toegang tot eigen FSC-logo’s met een licentienummer gekoppeld aan je bedrijf. Daarnaast krijg je toegang tot onze marketingtoolkit.

Wij kunnen adviseren bij de communicatiemogelijkheden en denken graag mee. Neem hiervoor contact op met Miranda Mars via logo at fsc point nl of 030-2767220.


© Forest Stewardship Council® · FSC® F000222