Communicatie & keurmerkgebruik

Vragen?

Zijn uw vragen nog niet beantwoord? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder!
030-2767220 of info at fsc point nl

Promotioneel keurmerkgebruik

Voor niet-gecertificeerde bedrijven

Bent u werkzaam bij een gecertificeerd bedrijf en geïnteresseerd in de mogelijkheden van keurmerkgebruik, klik dan hier.

Werkt u bij een niet-gecertificeerd bedrijf, maar wilt u wel de keuze voor FSC-producten promoten? Dat kan. Wij spreken dan over promotioneel gebruik van het keurmerk. Dit betreft off-product logo gebruik en betekent dat u het FSC-logo los van uw fysieke product plaatst om:

• Uw FSC-gecertificeerde producten bij uw relaties te promoten;
• anderen te stimuleren om ook FSC-producten te kopen/verkopen;
• het gebruik van FSC-producten in uw bedrijfsvoering of -activiteiten te promoten;
• het FSC-systeem te promoten.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? U vindt alle benodigde informatie in deze pdf. Goede voorbeelden van promotioneel keurmerkgebruik vindt u op deze pagina onder 'off-product gebruik'.

Aan de slag
Om het FSC-logo promotioneel toe te passen sluit u een keurmerkovereenkomst af met FSC Nederland. Na het tekenen van de keurmerkovereenkomst krijgt u toegang tot uw eigen FSC-logo’s met uw unieke licentienummer én krijgt u toegang tot onze marketingtoolkit.

Wij kunnen u adviseren bij de communicatiemogelijkheden en denken graag met u mee. Neem hiervoor contact op met Miranda Mars via logo at fsc point nl of 030-2767220.


© Forest Stewardship Council® · FSC® F000222