Marketingtoolkit voor certificaathouders

Met onze internationale visuele identiteit en marketingmaterialen ondersteunen wij u graag bij de promotie van uw FSC-producten. Speciaal voor u is daarom een uitgebreide marketingtoolkit ontwikkeld.

Forests For All Forever (© FSC A.C.)© FSC A.C.Marketingtoolkit
De toolkit bevat ons promotionele logo met de pay-off 'Forests For All Forever'. Daarnaast vindt u zowel kant-en-klare promotiemiddelen als losse elementen voor communicatie op maat. De materialen in de toolkit kunt u gebruiken voor promotiecampagnes, maar ook als aanvulling op het logo op bijvoorbeeld verpakkingen.
Taal
De voorbeeldmaterialen onder 'downloads' worden afgebeeld in het Engels. Op de pay off 'Forests For All Forever' na - deze hanteren wij in het Engels - zijn alle materialen ook beschikbaar in het Nederlands. Zoek hiervoor naar de zipfile die (NL) aangeeft onder elke download. Mocht u er niet uitkomen, neem gerust contact met ons op.

Inloggen
U krijgt toegang tot de marketingtoolkit op marketingtoolkit.fsc.org met uw inloggegevens van de FSC-labelgenerator. Wanneer u een Keurmerk Overeenkomst heeft afgesloten dan ontvangt u een losse e-mail met inloggegevens.

Gebruik van de materialen valt onder de Trademark-regels en dient daarom aan uw certificeerder of indien u onder een Keurmerk Overeenkomst werkt, aan FSC Nederland ter goedkeuring worden voorgelegd. Heeft u vragen omtrent logogebruik of problemen met inloggen? Neem dan ook contact op met uw certificeerder of FSC Nederland.

Wij wensen u veel plezier en succes met de materialen. Natuurlijk vinden wij het leuk om te zien hoe u deze inzet. Deel het met ons en wij schenken er aandacht aan via social media. Meer informatie of vragen? Neem contact met ons op via onderstaande gegevens.


Voorbeelden van toepassingen

Tabletalker

Papieren draagtas

Hang tag

Label voor aan producten (1)


Label voor aan producten (2)

Webbanner

Webbanner

Drukadvertentie


Logo in webshop

© Forest Stewardship Council® · FSC® F000222