FSC-gevelbordje

Bestel dit bordje voor bij de entree van uw bedrijf en uw relaties zien direct dat u FSC-gecertificeerd bent. Erg belangrijk in een tijd waarin steeds meer partijen in gaan zien dat duurzame bedrijfsvoering een must is voor het voortbestaan van hun organisatie.

Met uw FSC-certificering werkt u mee aan het behoud van de bossen en aan een gezonde leefomgeving voor mens en dier wereldwijd. Weten uw zakenrelaties dit al? U kunt nu het FSC-gevelbordje bestellen tegen de kostprijs van €32,50 per stuk (inclusief verzending). Hierboven vindt u een voorbeeld.

Heeft u al een mooie plek aan uw gevel in gedachten? Stuur ons een mailtje op info at fsc point nl o.v.v. 'Gevelbordje'. Vermeld hierin het aantal bordjes dat u wenst te bestellen, uw licentienummer en het aflever- en factuuradres van uw organisatie. Het bordje (300x150 mm) komt dan zo snel mogelijk uw kant op!

Op het gevelbordje komt uw licentiecode. Om goedkeuring van uw certificeerder te kunnen krijgen sturen wij u een digitaal voorbeeld. Deze stuurt u door naar uw certificeerder. Nadat wij (info@fsc.nl) dit akkoord van uw certificeerder hebben ontvangen kunnen wij verder met uw bestelling.


© Forest Stewardship Council® · FSC® F000222