Ondersteuning bij communicatie

Goed bezig op het gebied van duurzaam hout of papier? Door actief te communiceren over uw successen onderscheidt u zich van andere organisaties. We ondersteunen u als partner hierbij graag op het gebied van:

  • Keurmerkgebruik: Wilt u ons logo op een bouwbord plaatsen, of op al uw bedrijfswagens? Neem gerust contact met ons op voor advies.
  • Social media: Twitter en Facebook zijn kanalen die voor veel partners uitermate geschikt zijn om te communiceren over hun activiteiten op het gebied van FSC. Wij hebben hiervoor verschillende materialen beschikbaar.
  • Maatwerk communicatie: Levert u binnenkort een FSC-project op? Of organiseert u een bijeenkomst over duurzaamheid? We denken graag mee en bieden ondersteuning waar we kunnen.

Daarnaast kunt u als partner van FSC Nederland gebruik maken van onze communicatiematerialen. Neem contact met ons op via communicatie at fsc point nl zodat we mee kunnen denken!


Om u te ondersteunen bij de promotie van uw FSC-producten, is in opdracht van FSC International deze uitgebreide marketingtoolkit ontwikkeld. U vindt hier materialen als (web)banners, posters en het promotioneel Forests For All Forever-logo.

Bestel dit bordje voor bij de entree van uw bedrijf en uw relaties zien direct dat u FSC-gecertificeerd bent.

Deze infographic beeldt het FSC-verhaal overzichtelijk uit. Al jaren een favoriet! U als partner kunt hem zowel digitaal als geprint van ons ontvangen. Daarnaast hebben wij 'm als roll-up banner te leen voor open dagen en beurzen.


We hebben verschillende filmpjes beschikbaar die het hoe en waarom van FSC vertellen. Makkelijk voor op uw website of in presentaties. Al onze filmpjes vindt u op ons YouTube-kanaal.

Communiceren over uw FSC-gebruik in uw folder, magazine of via social media? Sterk beeldmateriaal is dan ongetwijfeld welkom. Op de FTP-server voor partners vindt u hoge resolutie fotomateriaal gericht op de drie pijlers van verantwoord bosbeheer.

Heeft u een relatiemagazine of bewonersblad en wilt u hierin een artikel over FSC en uw partnerschap plaatsen? U kunt gebruikmaken van het artikel dat wij hebben opgesteld. Samen met u maken we het compleet voor publicatie.


© Forest Stewardship Council® · FSC® F000222